Топ оферти

МИНИ ПОЧИВКА на ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ хотел 4*- 3НВ с круиз* (от Пловдив, Пазарджик и Велинград)/ 22.09.2022
330 лв.
Маршрут: ПЛОВДИВ - Пазарджик - Велинград - Гоце Делчев - ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ - МЕТАМОРФОСИ - круиз СИНЯТА ЛАГУНА* - ХАЛКИДИКИ - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Транспорт: Автобус
Хранене: HB
Дати на отпътуване:


Програма

 МИНИ ПОЧИВКА на ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ хотел 4*- 3НВ с круиз СИНЯТА ЛАГУНА* (от Пловдив)/ 22.09.2022

Тръгване от Пловдив и Пазарджик!

Заповядайте с нас на полуостров Ситония на Халкидикидическия полуостров , на изток от Света гора в градчето Метаморфоси , на брега на Егейско море , обкръжен от Сингитския залив на запад и Торонийския залив от изток.

Ние Ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус
•4 дни / 3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери
•Настаняване в хотел 4* в района на Метаморфоси
•По желание и срещу допълнително заплащане круиз СИНЯ ЛАГУНА - 30 евро / 60 лв.
деца до 6 г. - безплатно / деца от 7 - 13 г. - 15 евро / 30 лв.
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при " Евроинс " АД
•Водач от тур. агенция придружаващ пътуването;

ДАТА: 22.09.2022 - 25.09.2022 г.
Престой: 4 дни / 3 нощувки
ЦЕНА:с тръгване от Пловдив - 330 лв.
ЦЕНА:с тръгване от Пазарджик - 330 лв.
ЦЕНА:с тръгване от Велинград - 325лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ :
06:00 ч. - Пловдив – спирката на х-л Тримонциум / Център /
06:40 ч. - Пазарджик – Водното стопанство
08:00 ч. - Велинград - Центъра срещу паркинга

1-ви ден ПЛОВДИВ - ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ - МЕТАМОРФОСИ
Отпътуване в гр.Пловдив / гр. Пазарджик / гр. Велинград по маршрут Пловдив - Пазарджик - Велинград - Гоце Делчев- Халкидики. Пристигане в хотел 4* в ранния следобед . Настаняване в хотела . Свободно време . Вечеря. Нощувка.

2-ти ден МЕТАМОРФОСИ или по желание : КРУИЗ СИНЯТА ЛАГУНА
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и срещу допълнително заплащане КРУИЗ СИНЯ ЛАГУНА : круиза тръгва в 09:30ч от пристанище Ормос Панагиас. Отправя се към остров Амулиани за около 45 минути свободно време в селото, оттам се отправяме към плаж на Амулиани за 2 часа + обяд (включен в цената) и оттам се отправяме към залив на Вурвуру за 30 минути скачане от кораба в морето. Круиза приключва около 17-17:15 ч. на пристанище Ормос Панагиас. Вечеря в хотела. Нощувка.

3-ти ден МЕТАМОРФОСИ
Закуска . Свободно време . Вечеря . Нощувка.

4-ти ден ХАЛКИДИКИ - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Закуска. Отпътуване от хотела около обяд . Пристигане в гр. Велинград / гр. Пазарджик / гр. Пловдив вечерта .

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА: :
•Транспорт с туристически автобус
•4 дни / 3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери
•Настаняване в хотел 4* в района на Метаморфоси
•Гранични и магистрални такси
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при " Евроинс " АД
•Водач от ТА придружаващ пътуването;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: :

  • Доплащане за единична стая - 100 лв
  • Допълнителни екскурзии / по желание и с доплащане / :

По желание и срещу допълнително заплащане круиз СИНЯ ЛАГУНА - 30 евро / 60 лв.
деца до 6 г. - безплатно / деца от 7 - 13 г. - 15 евро / 30 лв.

  • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)


ПРОГРАМА НА ЦЕЛОДНЕВНИЯ КРУИЗ :
Отпътуване от Ормос Панагияс.
2. Круиз СИНЯ ЛАГУНА : круиза тръгва в 9:30ч от пристанище Ормос Панагиас. Отправя се към остров Амулиани за около 45 минути свободно време в селото, оттам се отправяме към плаж на Амулиани за 2 часа + обяд (включен в цената) и оттам се отправяме към залив на Вурвуру за 30 минути скачане от кораба в морето. Круизът приключва около 17-17:15 ч. на пристанище Ормос Панагиас.

ОТСТЪПКИ:
•дете до 12г. настанено в стая с двама възрастни - минус 20 лв;

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни . Деца под 15 години пътуват с валиден задграничен паспорт .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062210000380 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
ТУРОПЕРАТОРЪТ СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!

 

 

Цени

Дата
22.09.2022 г.