Топ оферти

КОВАЧЕВИЦА, ЛЕЩЕН, БАНСКО, РАЗЛОГ - 1HB (от Пловдив) 11.06.22
110 лв.
Маршрут: ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - ВЕЛИНГРАД - КОВАЧЕВИЦА - ЛЕЩЕН - БАНСКО - ДОБЪРСКО - РАЗЛОГ- ВЕЛИНГРАД - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ

Продължителност: 2 дни / 1 нощувки

Транспорт: Автобус
Хранене: HB
Дати на отпътуване:
11.06.2022 г.

Програма

 

 

БАНСКО , ЛЕЩЕН И КОВАЧЕВИЦА

 

Каменни приказки, космически одисеи и неповторим планински чар!

Ние Ви предлагаме:
•1 нощувка в хотел 3* , в района на Банско
•1 закуска /1 вечеря;
•Посещение на с.Ковачевица,
•Посещение на с.Лещен,
•Посещение на гр.Банско
•Посещение на с. Добърско и гр.Разлог
•Транспорт с туристически автобус;
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв. при " Евроинс " АД
•Екскурзоводско обслужване.

ДАТА: 11.06.2022 - 12.06.2022 г.
Престой: 2 дни/ 1 нощувка
ЦЕНА : с тръгване от Пловдив и Пазарджик - 110 лв.
ЦЕНА : с тръгване от Велинград - 105 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
07:00 ч.- гр. Пловдив – спирката на х-л „Тримонциум“
07:40 ч.- гр. Пазарджик - пред Водното Стопанство (Център)
08:40 ч.- гр. Велинград - центъра срещу паркинга

1 ден ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - ВЕЛИНГРАД - КОВАЧЕВИЦА - ЛЕЩЕН - БАНСКО
Отпътуване от гр.Пловдив/ Пазарджик. Посещение на с. Ковачевица. Архитектурният резерват е съхранил къщи от XVIII – XIXв. Изградени изцяло от камък и накацали по планинския склон.Отпътуване за село Лещен.Посещение на с.Лещен – китно селце, скътано в Родопите, съхранило жив духа на старото българско село. На фона на типичните старинни къщи се откроява Глинената къща, уникална не само като архитектура, но и като вътрешно оформление.Отпътуване за град Банско. Настаняване в хотел 3* в курорта.Възможност за ползване на удобствата на хотела / басеин, сауна, парна баня/.Вечеря.Нощувка.

2 ден БАНСКО - ДОБЪРСКО - РАЗЛОГ- ВЕЛИНГРАД - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Закуска. Свободно време за разходка из един от най-известните планински и зимни курорти. Възможност да разгледате родната къща на поета революционер Никола Вапцаров, къщата на Неофит Рилски, църквата ”Св.Троица”, която е един от символите на Банско заедно с кулата и уникалния звън на камбаните.Отпътуване за с. Добърско. Посощение на най-голямата забележителност на селото - църквата "Свети Теодор Тирон и Теодор Стратилат", в която е изобразен Исус Христос в ракета и се нарежда сред 100 национални туристически обекта.Отпътуване за град Разлог. Свободно време за разходка и обяд.Отпътуване за гр. Пазарджик / Пловдив. Пристигане в гр. Пазарджик/Пловдив вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
•1 нощувка в хотел 3* , в района на Банско – 1 закуска /1 вечеря;
•Посещение на Ковачевица, Лещен, Банско, Добърско и Разлог
•Транспорт с туристически автобус;
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при " Евроинс "АД ;
•Екскурзоводско обслужване.

ОТСТЪПКИ:
•настаняване на дете до 12 години в стая с двама възрастни на допълнително легло – минус 20 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
•настаняване в единична стая – плюс 30 лв.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
•разходи от личен характер;
•приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
църква в с. Добърско- 5 лв възрастни// 1 лв – пенсионери
къща-музей Неофит Рилски – 3 лв
къща- музей Никола Вапцаров – 3 лв

Забележка:
1.Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

2. При желание за настаняване в стая с три легла, туристите следва да имат предвид, че третото легло в повечето хотели и средства за настаняване представлява сгъваемо легло, разтегателен диван или походно легло /т.е. не е редовно легло/. Добавянето на допълнително легло намалява пространството в стаята и създава неудобство и за тримата туристи. Не се препоръчва настаняване на други туристи на допълнително легло, освен деца до 12 години.

ПЛАТЕНИ УСЛУГИ на хотела:
• Ползване на халат 5,00 лв. за целия престой с депозит 30,00 лв.
• Бебешка кошара с предварителна заявка: 5.00 лв. на ден

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка:Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност ! Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран-7 дни преди датата на отпътуване .Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
ТУРОПЕРАТОРЪТ СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!

Цени

Дата
11.06.2022 г.