Топ оферти

УИКЕНД в КАВАЛА – СЛЪНЦЕ И СОЛЕНИ ПРЪСКИ - 2ВВ (от Пловдив, Пазарджик, Велинград)/ 23.09.2022
200 лв.
Маршрут: ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - ВЕЛИНГРАД – ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ – ПЕЩЕРА АЛИСТРАТИ - ДРАМА - КАВАЛА - АМОЛОФИ – КАВАЛА - ВЕЛИНГРАД - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Автобус
Хранене: BB
Дати на отпътуване:


Програма

УИКЕНД В КАВАЛА – СЛЪНЦЕ И СОЛЕНИ ПРЪСКИ !!!
Подарете си слънчев уикенд с плаж на гръцкото крайбрежие!

Ние Ви предлагаме :
• транспорт с туристически автобус;
• настаняване в хотел 3* в района на Кавала
• 2 нощувки / 2 закуски;
• Водач от туристическата агенция придружаващ групата;
• Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 Евро при " Евроинс " АД

ДАТА: 23.09.2022 - 25.09.2022 г.
Престой: 3 дни/ 2 нощувки
ЦЕНА:с тръгване от Пловдив - 200 лв.
ЦЕНА:с тръгване от Пазарджик - 200 лв.
ЦЕНА:с тръгване от Велинград - 195 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ :
06:00 ч. - Пловдив – спирката на х-л Тримонциум / Център /
06:40 ч. - Пазарджик – Водното стопанство
08:00 ч. - Велинград - Центъра срещу паркинга

1 ден ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - ВЕЛИНГРАД - ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ - КАВАЛА
Отпътуване от за Република Гърция, по маршрут Гоце Делчев - Неа Ираклица - Кавала. Пристигане в Неа Ираклица . Плаж до 17:00 ч. Отпътуване за Кавала .Пристигане в Кавала. Настаняване в хотел. Кратка почивка . По желание , вечерна пешеходна туристическа обиколка из романтичните улички на Стария град на Кавала,основан от колонисти на остров Тасос преди Христа . През времето градът се е разраствал и в момента е най-голямото и най-красивото пристанище в тази област на Егейско море. Пешеходната обиколка включва : църквата”Успение Богородично”,пристанището,Паметника и къщата-музей на Мохамед Али паша - благодетел на града , сградата” Имарет . Нощувка.

2 ден. КАВАЛА – НЕА ПЕРАМОС – КАВАЛА
Закуска. Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане трансфер до / от на Амолофи (Дюни) Неа Перамос. Името на приказният девствен плаж Амолофи означава „дюни”. Той има „Син флаг“ и е един от най-красивите плажове в тази част на Република Гърция . Отпътуване в за Неа Перамос в 10:00 ч. Плажуване до 15:00 ч.Отпътуване обратно за Кавала .Свободно време по интереси . Нощувка .

3 ден . КАВАЛА - ВЕЛИНГРАД - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Закуска .Отпътуване за Неа Ираклица .Свободно време за плаж . В 15:00 ч. отпътуване за Велинград / Пазарджик и Пловдив . Пристигане вечерта .

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• 2 нощувки със закуска в хотел 3* в района на Кавала;
• Транспорт с туристически автобус;
• Водач от ТА придружаващ групата;
• Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 Евро при " Евроинс " АД

ОТСТЪПКИ:
• настаняване на дете до 12 години в стая с двама възрастни – минус 20 лв;

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 70 лв.
• трансфер до / от Амолофи - 15 лв. / при минимум 20 човека /

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Крепостта на Кавала – 3 евро.
• трансфер до / от Неа Перамос - 15 лв. / при минимум 20 човека /

  • Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062210000380 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване.
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване!
ТУРОПЕРАТОРЪТ СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!

Цени

Дата
23.09.2022 г.