Топ оферти

ЧЕТИРИДНЕВНА МИНИ ПОЧИВКА НА ЕГЕЙСКО МОРЕ - СТАВРОС - 3НВ (авт. от София или соб. трансп.)/ 24.09.2022
280 лв.
Маршрут: СОФИЯ - ПЕРНИК - БЛАГОЕВГРАД - КУЛАТА - СТАВРОС - КЕРАМОТИ - СТАВРОС – СОФИЯ

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Транспорт: Автобус
Хранене: HB
Дати на отпътуване:


Програма

ЧЕТИРИДНЕВНА МИНИ ПОЧИВКА НА ЕГЕЙСКО МОРЕ - СТАВРОС
Липсва ли ви морският бриз и шумът на вълните? Искате ли да избягате от градските горещини и забързаното ежедневие? Насладете се на прекрасното Егейско море, чудесната природа и гостоприемството на Южната ни съседка - Гърция и райското кътче Ставрос!

Ние ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус
•3 нощувки в хотел 3* в района на Ставрос / 20 м. от плажа /
•3 закуски на блок маса / 3 вечери на сервиране - тристепенно меню ;
•Водач по време на пътуването.
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро при " Евроинс " АД

ДАТИ: 24.09.2022 - 27.09.2022 г.
Престой : 4 дни / 3 нощувки
ЦЕНИ : с тръгване от София - 280 лв.
ЦЕНИ : с тръгване от Перник - 280 лв.
ЦЕНИ : с тръгване от Дупница - 280 лв.
ЦЕНИ : с тръгване от Благоевград - 275 лв.
Собствен транспорт - минус 30 лв. от основната цена !!!

ЧАС и МЯСТО НА ОТПЪТУВАНЕ :
07:30 ч. - гр.София - Площад "Александър Невски"
08:20 ч. - гр.Перник - Кауфланд - кв. Изток
09:00 ч. - гр.Дупница - Новата Автогара
09:40 ч. - гр.Благоевград - Бензиностанция Шел на път Е79

1 ДЕН : СОФИЯ - ПЕРНИК - БЛАГОЕВГРАД - КУЛАТА - СТАВРОС
Отпътуване от гр.София / гр. Перник / гр. Дупница / гр. Благоевград по маршрут София - Кулата - Ставрос . Пристигане в Ставрос, настаняване в хотела. Този хотел се намира на брега на Струмския залив, на 30 метра от плажа Ставрос в Халкидики и в близост до центъра на града. Той предлага плувен басейн и бар до басейна. В общите части на хотела има безплатен Wi-Fi достъп. Свободно време за плаж, почивка или разходка. Ставрос е градче с малко над 3600 жители, сгушено в планината, рибарско пристанище, малки китни къщички и хотелчета. Чадъри и шезлонги са поставени пред романтични кафенета по плажната алея Ставрос има дълга плажна ивица, спокойна и приятна със ситен пясък. Във вътрешността си е типичен курорт със заведения, магазини, въртележки и пързалки. Пъстър свят с непретенциозни заведения на плажа, където можете да хапнете всичко прясно и свежо. Вечеря . Нощувка.

2 ден. СТАВРОС
Свободен ден за плаж и почивка. Един от най-хубавите плажове в цяла Гърция е плажа на Ставрос. Разположен е в залив и морето е тихо и плитко на десетки метри от брега. Плажната ивица е от фин пясък. Зеленина и стари дървета, отделят плажа от градчето и предлагат прохлада в горещите следобеди. Вечеря . Нощувка.

3 ден. СТАВРОС
Закуска.Свободен ден за плаж и почивка . Вечеря. Нощувка.

4 ден.СТАВРОС - БЛАГОЕВГРАД - ДУПНИЦА - ПЕРНИК - СОФИЯ
Закуска . Напускане на хотела в 12:00 ч. Отпътуване за България. Пристигане в гр. Благоевград / гр. Дупница / гр.Перник / гр. София вечерта .

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА :
•Транспорт с туристически автобус
•3 нощувки в хотел 3* в района на Ставрос / 20 м. от плажа /
•3 закуски / 3 вечери
•Водач по време на пътуването
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5000 евро при " Евроинс " АД

ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА :

  • Доплащане за единична стая : 130 лв.
  • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)


ОТСТЪПКИ :
Отстъпка за дете до 12 г. настанено с двама пълноплащащи възрастни - минус 30 лв.

Полезна информация за плажовете на Ставрос .
В селището Ставрос ще намерите три добре организирани плажове. Първият от тези, „Милиес”, се намира веднага след Ставрос, по пътя за Олимпиада. Простира се на дължина 2 км в подножието на планина Холомонта, като в единия край е обсипан със златист пясък, а на другия край плажа е украсен с големи камъни, които му придават див чар. Плиткото море и присъствието на спасители през лятото, го правят идеален избор за семейства.
Вторият плаж, „Платаня” се намира в края на Ставрос и има конкретна причина за посещаване. Повече от сто вековни чинара предлагат, от векове напред, прохлада на посетителите. Тази уникална картина заедно с съоръженията за волейбол и баскетбол, детските площадки и зони за отдих, които са в хармония с природата превръщат плажа в идеалена зона за почивка, прохлада и игри.
Третият добре организиран плаж на Ставрос, „Рихиос”, се намира в началото на селището, там където река Рихиос - от която е взел и името му, се влива в Струмския залив. С плажна ивица от 1 км и характерният за него фин пясък, „Рихиос” има прекрасна гледка към селището Ано Ставрос.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
ТУРОПЕРАТОРЪТ СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!

 
Цени

Дата
24.09.2022 г.