Тръгване от ПЛОВДИВ

ПИРОТ 8-ми МАРТ - 1НВ с Гала вечеря (от Пловдив)/ 05.03.22
140 лв.
Маршрут: Пловдив - София - Калотина - Пирот - София - Пловдив

Продължителност: 2 дни / 1 нощувки

Транспорт: Автобус
Хранене: HB
Дати на отпътуване:


Програма

 

ПИРОТ 8-ми МАРТ - 1НВ (от Пловдив)/ 05.03.2022

 

Осми март по балкански и с много настроение в ПИРОТ !

Ние ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус;
•Посещение на град Пирот
•Нощувка в хотел 2* в Пирот
•Празнична осмомартенска вечеря с неограничено количество алкохол и жива музика
/ в комплекс „Диана“ - Пирот /
•Посещение на Суковски манастир и град Димитровград
•Водач от фирмата
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 Евро към " Евроинс " АД

ДАТА: 05.03.2022 - 06.03.2022 г.
Престой: 2 дни / 1 нощувка
ЦЕНА: 140 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
08:00 ч. - гр.Пловдив - спирката на хотел “Тримонциум“
08:45 ч. - гр.Пазарджик - Водното стопанство.
10:15 ч. - гр.София - площад Александър Невски / от страната на улица „Оборище“/

1 ден . ПЛОВДИВ - ПАЗАРДЖИК - СОФИЯ - КАЛОТИНА - ПИРОТ
Отпътуване от град Пловдив/ Пазарджик / София по маршрут: Калотина – Пирот
Пристигане в град Пирот. По възможност настаняване в хотела. Кратка почивка . Разходка из града с посещение на музея „ На Понишавието“, пиротския пазар , Момчиловата крепост. Прибиране в хотела. Отпътуване към комплекс „ Диана“, разположен в близост до град Пирот, комплексът ще бъде домакин на честването на празника на жената с много настроение и жива музика. Веселието ще продължи малко след полунощ. Връщане в хотела. Нощувка.

2 ден. ПИРОТ - КАЛОТИНА - СОФИЯ - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Закуска. Отпътуване към Суковски манастир . Посещение на Суковски манастир „Св. Успение Богородично”, разположен на десния бряг на р.Ерма край с.Суково.Отпътуване към Димитровград .Свободно време за обяд .Отпътуване за гр. София / гр. Пазарджик / гр. Пловдив. Пристигане в гр. София / гр. Пазарджик / гр. Пловдив вечерта .

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК ВКЛЮЧВА:
•Празнична вечеря – богато меню (без ограничение на напитките) с музикална програма ;
•Посещение на Суковски манастир и град Димитровград
•Транспорт с туристически автобус ;
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро към " Евроинс " АД

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер

ОТСТЪПКИ:

  • деца до 12 години - минус 20 лв.


По програмата не се предлага единично настаняване и възможност за собствен превоз!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или ЛИЧНА КАРТА . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / .

Няма изискване към българските граждани и всички пристигащи от България в Сърбия да представят отрицателен PCR тест на влизане в страната.
При връщане в България, на ГКПП туристите следва да предоставят един от следните документи:
Сертификат за извършена ваксинация (поставена последна доза до 14 дни преди преминаване на границата);
Документ, показващ положителен резултат от проведено изследване по метода на полимеразна верижна реакция (ПСР) или бърз антигенен тест за COVID-19 - за лицата, преболедували от COVID-19 за периода от 15-тия до 180-тия ден, считано от датата на проведеното изследване, вписана в документа.
За тези, които не разполагат с посочените документи, ще бъде издадено предписание за поставяне под карантина с 24 часа гратисен период. През този период следва да отидат в лицензирана лаборатория, където да си направят бърз антигенен тест или PCR тест, след което да изпратят резултата по мейл на РЗИ, за да бъде премахната карантината.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 35 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
ТУРОПЕРАТОРЪТ СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!

Цени

Дата
05.03.2022 г.