Топ оферти

МИНИ ПОЧИВКА В СПА КУРОРТА ЛУТРАКИ ПОЗАР - 3HB (от София)/ 01.06.2023
370 лв.
Маршрут: СОФИЯ - ПЕРНИК - РАДОМИР - ДУПНИЦА - БЛАГОЕВГРАД - ГКПП КУЛАТА - СОЛУН - ПОЖАРСКИ БАНИ - ЕДЕСА* - ПОЖАРСКИ БАНИ - СОЛУН - БЛАГОЕВГРАД - РАДОМИР - ПЕРНИК - СОФИЯ

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Транспорт: Автобус
Хранене: HB
Дати на отпътуване:
01.06.2023 г.

Програма

 

МИНИ ПОЧИВКА В СПА КУРОРТА ЛУТРАКИ ПОЗАР !!!
За вас любители на природата , спокойствието , здравословния начин на живот съчетаваме гръцката кухня , бузукито и естествените,чисти термални извори в Лутраки Позар ! Неочаквана красота сгушена в полите на планината Каймакчалан , еднакво примамлива във всички годишни сезони .

Ние Ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус;
•Посещение на Лутраки Позар;
•3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери ;
•Посещение на Лутраки Позар;
•Посещение на гр. Солун;
•По желание и срещу допълнителна заплащане полудневна екскурзия до
водопадите на гр. Едеса ;
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро покритие при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач от тур. агенция придружаващ пътуването;

ДАТА : 01.06.2023 - 04.06.2023 г.
Престой : 4 дни / 3 нощувки
ЦЕНА: с тръгване от София - 370 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Перник / Радомир - 370 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Дупница - 370 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Благоевград - 365 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ :
07:00 ч. - гр. София - площад Александър Невски от страната на ул. Оборище
07:50 ч. - гр. Перник - Паркинга пред Кауфланд (кв. Изток)
08:10 ч. - гр. Радомир - ІІ - пл."Войнишко въстание" (Център)
09:00 ч. - гр. Дупница - Старата автогара - магазин Лидл
09:40 ч. - гр. Благоевград - Бензиностанция Шел път Е79 (кв. Грамада)

1 ден. СОФИЯ - ПЕРНИК - РАДОМИР - ДУПНИЦА - БЛАГОЕВГРАД - ГКПП КУЛАТА - СОЛУН - ПОЖАРСКИ БАНИ
Отпътуване от гр. София / гр. Перник / гр. Радомир / гр. Дупница / гр. Благоевград в посока ГКПП Кулата . Пристигане в курорта Лутраки Позар. Разположен в подножието на планината Каймакчалан курортът е уникален с красотата на водопадите от минерални води образувани от сливането на шест извора. Още по-голям интерес представлява това , че едната част от водите е с температура 37 С, а другата е студена. Курортът разполага както с открити естествени минерални басейни,достъпни за туристи, така и със закрити. Мястото е наричано и Раят на земята, близостта с гората пък прави почивката още по - приятна и ефективна. Дефилето на Лутраки се спуска по поречието на реката и е с дължина 33 км. Лечебните извори на Позар са дестинация не само за възрастни, но и за млади хора, които искат да избягат от стреса на ежедневието, да релаксират и да прекарат добре.Настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря . Нощувка.

2 ден. ПОЖАРСКИ БАНИ или полудневна екскурзия до ЕДЕСА
Закуска. Свободно време в Лутраки или по желание и срещу допълнително заплащане , полудневна екскурзия до град Едеса , отпътуване в 10:00 ч. / при минимум 20 записани туристи /. Градът носещ името Воден от древни времена, заради водните си ресурси , впечатлява с водопадите си. Фотопауза. Свободно време. В 14:00 ч. отпътуване за Позар-Лутраки. Вечеря . Нощувка .

3 ден . ПОЖАРСКИ БАНИ
Закуска . Свободно време . Вечеря . Нощувка .

4 ден. ПОЖАРСКИ БАНИ - СОЛУН - БЛАГОЕВГРАД - РАДОМИР - ПЕРНИК - СОФИЯ
Закуска. Напускане на хотела в 10:00 ч. Отпътуване гр. Солун . Пристигане в град Солун – възможност за посещение на Бялата кула, църквата „Св.Димитър”, градската крепостна стена, арката на Галерий, ротондата „Св. Георги”, площад Аристотелис и др. Свободно време за шопинг в центъра на града. Отпътуване за България в 15:30 ч.. Пристигане в гр. Благоевград / гр. Радомир / гр. Перник / гр. София вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
•Транспорт с туристически автобус;
•Гранични и магистрални такси ;
•Посещение на Лутраки Позар;
•2 нощувки / 2 закуски / 2 вечери ;
•Посещение на Лутраки Позар;
•Посещение на гр. Солун;
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро покритие при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач отТА придружаващ пътуването;

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 40 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•Полудневна екскурзия до водопадите на гр. Едеса – 15 лева / при минимум 20 записани пътника /
•Не се предлага единично настаняване по програмата;
•Разходи от личен характер;
•Приблизителни входни такси за спа басейните в курорта - 4 евро / открити минерални басейни/ ; 5-7 евро / закрити басейни/
вход за Ротондата " Свети Георги " в гр. Солун - 4 евро на човек
•Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Забележка:
1. Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

2. При желание за настаняване в стая с три легла, туристите следва да имат предвид, че третото легло в повечето хотели и средства за настаняване представлява сгъваемо легло, разтегателен диван или походно легло /т.е. не е редовно легло/. Добавянето на допълнително легло намалява пространството в стаята и създава неудобство и за тримата туристи. Не се препоръчва настаняване на други туристи на допълнително легло, освен деца до 12 години.

Допълнителна информация:
Полезният ефект от минералните води е известен още от Древността. Спрямо минералния си състав и температура те са с различно приложение. Водите в Лутраки Позар са със средна температура 37 С и ниска минерализация,което ги прави полезни за облекчаване и лечение на кожни заболявания, урологични заболявания и такива на опорно двигателния апарат.
Условия за резервации и анулации:
• За резервация са необходими три имена и ЕГН на пътуващите.
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Направени резервации автоматично се анулират, 72 часа след генерирането им, ако по тях не е постъпило плащане.
• Доплащането е до минимум 10 дни преди датата на заминаване.

А. При пътуване в чужбина:
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе. В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната:
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 1306221000380 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София, бул. Цар Борис III 136 В, тел. 02 /915 08 59

Необходими документи за пътуване в чужбина:
Валиден задграничен паспорт или лична карта. За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение (оригинал и копие). Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.

Забележка:
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран – 5 дни преди датата на отпътуване.

Цени

Дата
01.06.2023 г.