Топ оферти

НА МОРЕ В ПРИМОРСКО - ХОТЕЛ СВЕТИ ДИМИТЪР- 6FB ( от София и Пловдив)/ 16.09.2022
460 лв.
Маршрут: София - Пазарджик - Пловдив - Приморско - Пловдив - София

Продължителност: 7 дни / 6 нощувки

Транспорт: Автобус
Хранене: FB
Дати на отпътуване:


Програма

 от СОФИЯ и ПЛОВДИВ - на МОРЕ в ПРИМОРСКО - 6FB/ 16.09.2022 г.

 

Направете това лято незабравимо! Релаксирайте на чудесните плажове на Българското Черноморие. Една наистина специална почивка в Приморско на неустоими цени!

ХОТЕЛ „ СВЕТИ ДИМИТЪР „ – ПРИМОРСКО

” ЗЛАТЕН ПАКЕТ „ и ПРИЯТЕЛИ ВКЛЮЧВА :
ТРАНСПОРТ С ТУРИСТИЧЕСКИ АВТОБУС ДО / ОТ ПРИМОРСКО
6 НОЩУВКИ
6 ЗАКУСКИ НА БЛОК МАСА - 08.00 ч. -10.00 ч.
6 ОБЯДА НА СЕТ МЕНЮ - 12.00 ч.- 14.00 ч.
6 ВЕЧЕРИ НА СЕТ МЕНЮ - 18.00ч.- 20.00 ч.

ДАТА :16.09.2022 - 22.09.2022 г.
Престой : 7 дни / 6 нощувки
ЦЕНА : 460 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ :
07:00 ч. - гр.София - площад "Александър Невски"
08:00 ч. - гр. Ихтиман - площад гара Терзийска
08:45 ч. - гр.Пазарджик -Водното стопанство на 300 м от х-л Елбрус
09:35 ч. - гр.Пловдив - бензиностанция OMV – „Санкт Петербург"
11:05 ч. - гр.Стара Загора - паркинга на бившата баня Пиперка, ул. Гр. Игнатиев № 27

Хотел "Свети Димитър" е открит за посетители през 2008 година и предлага най- добрите условия за пълноценна почивка. Разположен е в курортната част на Приморско, само на 200м от лазурният морски бряг и на 500м от центъра на града изпъстрен с безброй кокетни кафенета, ресторанти и магазини. Стаите и апартаментите са уютно обзаведени и разполагат с телефон, кабелна телевизия, климатик, самостоятелен санитарен възел и тераса. На разположение на гостите на хотела са денонощна рецепция, лоби бар, ресторант, магазин за сувенири, плувен басейн, СПА център, интернет- клуб, билярд и др.

За Вашата пълноценна почивка СПА центъра към хотел " Св. Димитър" предлага:

  • Освежаващ плувен басейн
  • Модерно оборудвана фитнес зала, билярд, тенис на маса, интернет зала, детска площадка” ЗЛАТЕН ПАКЕТ „ и ПРИЯТЕЛИ ВКЛЮЧВА :
 ТРАНСПОРТ С ТУРИСТИЧЕСКИ АВТОБУС ДО / ОТ ПРИМОРСКО
 НОЩУВКА
 ЗАКУСКА НА БЛОК МАСА - 08.00ч – 10.00 ч.
 ОБЯД НА СЕТ МЕНЮ - 12.00 ч.– 14.00 ч.
 ВЕЧЕРЯ НА СЕТ МЕНЮ – 18.00ч. – 20.00 ч.

ПО ВРЕМЕ НА ЗАКУСКАТА Е ВКЛЮЧЕНА КОНСУМАЦИЯ НА ТРАПЕЗНА ВОДА И ИЗБРАНИ ТОПЛИ НАПИТКИ - КАФЕ , ЧАЙ И МЛЯКО.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ :
•ЦЕНИТЕ СА В ЛЕВА С ВКЛЮЧЕНО ДДС И ТУРИСТИЧЕСКИ ДАНЪК И СА ЗА ЕДИН ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА СТАЯ / ТРОЙНА СТАЯ .

•ПРИ ЖЕЛАНИЕ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В САМОСТОЯТЕЛНА СТАЯ КЪМ ЦЕНАТА СЕ ДОБАВЯТ 32.00 лв. НА ДЕН . / общо за доплащане 192 лв /:

•НЯМА ОГРАНИЧЕНИЕ ВЪВ ВЪЗРАСТТА НА ПРИДРУЖАВАЩИТЕ ЛИЦА , ПЪТУВАЩИ С ПОНЕ ЕДИН ПОЛЗВАТЕЛ НА ПРОГРАМАТА „ 55 + „ . ЦЕНАТА ЗА ТЯХ Е СЪЩАТА , КАКТО ЗА ПРИНОСИТЕЛЯ НА ПАКЕТА .

•ДЕТЕ ДО 12 г. НАСТАНЕНО С ДВАМА ВЪЗРАСТНИ ЗАПЛАЩА - 300 лв

ОТСТЪПКА СОБСТВЕН ПРЕВОЗ - МИНУС 30 лв от редовната цена

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран -7 дни преди датата на отпътуване . Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
ТУРОПЕРАТОРЪТ СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!

Цени

Дата
16.09.2022 г.